2013.08.29
Publicerat den

Sista kvällen/natten själv i huset. Skönt! Tycker verkligen inte om att vara själv. Visligen har jag haft tre hundar som sällskap men man får inte så mycket respons av dom om man skulle vilja ha konversation.
Jag har redan tagit helg förresten. Så i morgon bär det av till gymmet, vilket är det enda jag har planerat än så länge. Hoppas på att Jesper ska hinna komma i morgonkväll men han stänger så får väl se hur det går.
Nu börjar ögonlocken bli tunga så säger godnatt till alla och välkomnar sovmorgonen som väntar i morgon.
 
 2013.08.26
Publicerat den

Bara några timmar kvar till lön, yay! Inte för att jag ska göra något speciellt med den men det är alltid kul när den kommer in på kontot.
I helgen var jag till IKEA med familjen. Handla på mig glas, bestick och en hel servis och allt detta för 29kr. Alltid kul med presentkort. Ska bli skönt att kasta det gamla jag och Jesper har. Fult och inget matchar så det åker i soporna när jag orkar hitta dom. Nu behöver jag bara en gäng med matchande muggar, som gäster kan dricka kaffe ur. Men folk verkar vara så kräsna med sina kaffekoppar, så får se vad man hittar...
Nu ska jag sluta snacka mer om koppar, godnatt på er!
 
 Sena kvällar.
Publicerat den

Idag var jag på jobbet till 20:00 och planerade inför kommande år. Och i morgon har vi APT till samma tid, så sena kvällar denna vecka. Planerar att springa intervaller på vägen hem efteråt, men får se om jag orkar.
Testade förresten att tvätta håret med bikarbonat idag (försöker dra ner på schampot) och efter det sköljde jag med vitvinsvinäger för att återställa PH-balansen i hår och hårbotten. I duschen kändes det inte som att håret blev rent alls, kändes fortfarande fettigt. Men jag torkade det och det var lika rent som med schampo. Hoppas att det vara lika länge. Kul att experimentera lite.
Dags att fixa sig inför natten och sova lite. Natti!
 
Old oldie.
 ...
Publicerat den

Måste erkänna att jag är lite trött på min blogg just nu, att sitta med datorn överhuvudtaget är inte speciellt roande. Kanske märks med tanke på alla inlägg jag inte skriver.
Känns som att man inte har så mycket att skriva om när man bara jobbar om dagarna. Och det är ju inget jag får skriva för mycket om heller. Men motivationen kommer kanske tillbaka snart.
Kan berätta kort att Jesper var här i helgen, hans sista semesterdagar. Och då tvingar jag honom att kolla på Les Miserables, haha, stackarn. Men han dog inte. Han sa att den var okej men inget han kommer att se igen. Tror han ja.
Nä, borsta tänderna och läsa lite innan det är dags att sova.
 
 2013.08.13
Publicerat den

Ibland kan jag komma på saker under dagen som jag vill skriva om. Men nu är det som bortblåst: poff!
Vi hade inskolning på min avdelning idag. Barnets pappa är från Irland, så nu är det en till förälder man bara kan prata engelska med. Småroliga är att det bara är min avdelning som får icke svensktalande föräldrar. Men det är väl bra för då får man öva lite.
Sprang intervaller nu på kvällen, men sträckte låret vilket inte var så skoj. Lite slarvig på att värma upp tror jag. Okej, nu får jag ge mig med mitt svamlande. God natt på er!
 
 Sleepy kitty.
Publicerat den

I helgen var jag hos Jespers familj. Vi kokade svenska kräftor tillsammans med hans grannar och hade kräftskiva kvällen efter. Min släkt är ganska högljud av sig men dessa är inte långt ifrån, haha. Det var riktigt mysigt. Var kvar ett tag efter tolv, så var ganska mör dagen efter. Ja, klockan tolv är sent för mig.
På tal om att sova är det dags att ta tag i mina sovtider igen. Blev slarvig under semestern men nu får jag skärpa mig. Funkar inte riktigt att vara halvt sovande på jobbet. Så godnatt på er!
 
 Veckan flyger förbi.
Publicerat den

Något som har varit märkligt med denna vecka är att första jobbdagen var det inga problem att komma upp på morgonen, var inte ens trött under dagen. Men för var dag som gått har det blivit svårare att komma upp och jag gäspar hela tiden på jobbet.Men vilken tur att det är helg snart. Ska hem till Jesper och äta kräftor, ingen av oss är något fan av det men det ska väl gå att hitta på något annat. Nu börjar det bli sent och det är dags för sängen. Natt på er!
 
 
 Jobb.
Publicerat den

Första jobbdagen avklarad efter semestern. Började en halvtimme tidigare än vanligt, men det gick bättre än vad jag trodde att komma upp ur sängen på morgonen. Dock är jag ganska trött nu. Jag och Jesper skulle egentligen ha gått på bio ikväll, Pacific Rim, var bokat och klart. Men jag kom hem så kände jag att det skulle jag inte orka. Men Jesper behöver inte gå själv för en av hans kompisar skulle med ändå.
Lite tråkigt för jag ville verkligen se filmen men kan inte vara en zombie på jobbet i morgon. Så nu är det bäst att jag drick upp mitt te och sen sover. Jobb och gym i morgon!
 
 Hemkomst och kalas.
Publicerat den

Igår kom vi hem från kryssningen, som var awesome. Tog en hel del bilder på båten och i Estland, men har inte kollat igenom alla bilder, så dröjer ett tag innan det kommer upp på bloggen. Ska ju redigeras lite också.
Direkt när vi kom hem till Enköping så åkte vi till mitt syskonbarn Sveas kalas. Hon fyller hela 4år. Det blev gott fika och snack. När jag frågade Svea om jag fick ta en bild på henne kollade hon mest bara argt på mig, så därav bilden nedan. Hon är ju faktiskt lika söt arg som glad.
 
 Effektiv.
Publicerat den

Ojojoj, vad man har varit effektiv idag. Nästan skrämmande. Har gjort och beställt en personlig kalender (har nästan tagit 2,5 veckor, p.g.a. att det är 55 bilder som ska fixas), storstädat rummet, vikt om alla kläder i garderoben, tränat ute med Ninni och nästan packat klart. Ska ju på kryssning till Estland i morgon och nu är det bara några små saker kvar som ska ner i väskan.
Ser verkligen fram emot den här resan, var så länge sedan vi var där. Blir en vuxenresa men Jesper, Ninni och Adam. Deras barn får stanna hos sin farfar och farmor.
Men nu ska det sovas så att man orkar med morgondagen. Natti!
 
Update: Är en hemsk dotter som inte skriver: Grattis till min pappa som fyller hela 56år idag!!