2014.04.29
Publicerat den

Stängde idag på jobbet, som vanligt på tisdagar. Dom sista barnen som gick gjorde sandpannkakor och pratade en massa om pannkakor. Vilket resulterade i att jag blev jättesugen på det, så när jag kom hem gjorde jag egna. Fast riktiga pannkakor, inte sandpannkakor. Blev jordgubbar och grädde till.

 

Annars så har jag inte så mycket att berätta, menar, min pannkaks berättelse var ju bra bara den. Saknar det fina vädret vi hade i helgen. Förhoppningsvis är ryktarna om snö på torsdag falska.

 

 Påsk helgen.
Publicerat den

Jag har nog inget att klaga om denna påsk helg. Väldigt god mat och underbart väder, kan ju inte bli mycket bättre. På fredagen var jag ut till mamma och pappa och åt kalkonmiddag. Förutom när vi åt så var vi ute hela tiden i solen. Sen på söndag bar det hem till Jespers familj för middag. Vi grillade och åt till och med ute. Fint fint!

 

Den enda sak jag kan klaga på förresten är att det inte kom förbi några påskkärringar! Hade ju köpt godis och allt. Förvänta mig ju att det skulle ringa på dörren, bor ju på en gård där det krullar av ungar. Såg en påskkärring gå förbi i fönstret, men som inte kom och knacka på, då hade jag lust att öppna dörren och kasta en klubba efter henne. Men sånt kan man ju inte göra.

 

 Leaf
Publicerat den

Jag är inte död, kommer bara väldigt lätt av mig helt enkelt. Men nu är det väl dags att ta sig i kragen för att blogga är något jag tycker om. Gör ju det för att jag tycker att det är kul. Ska försöka satsa på att blogga 2-3 gånger i vecka så får vi se hur det går.

 

Men idag i alla fall så drog jag med mig Jesper ner på stan efter jobbet.  Jag tyckte att det var dags för ett par nya skor för honom. Köpte ett par också, men nu behöver jag inte en vårjacka som passar ihop med dom. Svårt ska ni veta, har kollat överallt.

Efteråt kollade vi lite mer på stan och handla godis. Så nu är vi förbereda om det kommer några påskkärringar i morgon eller under påskhelgen. Bor ju i stan nu så det finns ju en chans att dom knackar på dörren.