Nike Air Max
Publicerat den

Hämtade ut dessa godingar från posten idag. Fick vänta på dom ett tag men nu är dom här. Är underbart sköna (det lilla jag har gått i dom) och dessutom hittade jag dom på rean. Awesome.

I morgon ska jag till sjukgymnasten, vilket ska bli spännande. Hoppas verkligen på att kunna få något vettigt tips eller övningar på hur jag ska bli av med ryggontet. Kikar förmodligen in i morgon och berättar hur det gick.

 

 Lördag.
Publicerat den

Igår var jag till läkaren och kollade upp min rygg. Fick ont i den för några månader sen men det försvann så då brydde jag mig om att kolla upp det, men det kom tillbaka för en månad sen. Så då tänkte jag att det var bäst att jag något åt det. Läkaren kunde inte säga vad det är för fel. Fick tid oss en sjukgymnast, så ska dit på onsdag. Ska bli spännande.

Dom tyckte att jag skulle börja träna igen också (tog ett uppehåll när det började göra ont) men ta Ipren och Alvedon innan så att jag inte känner att det gör ont. Så får väl testa det.

 

Random bild på mig och Felicia.

 Nostalgi.
Publicerat den

Aa, vilken nostalgikick jag sitter och har just nu. Lyssnar på Nordman på Spotify (som släppt en skiva i år vilket jag hade noll koll på). Ibland när jag lyssnar på musik som jag inte har hört på väldigt länge får jag ett sånt där fånigt flin på läpparna, omedvetet, är det bara jag? Nostalgiflin tänker jag kalla det. Jesper måste tro att jag är tokig, har ju hörlurar på mig så han hör inget.

 

Har börjat jobba igen efter semestern. Hann verkligen inte med allt jag ville men ändå. Ny termin på förskolan innebär i alla fall en massa inskolningar vilket verkligen tär på en. En massa föräldrar överallt och en massa gråtandes barn som man ska få känna trygghet. Längtar verkligen till lugnet lägger sig och barngruppen faller på plats. Men inskolningarna tar inte slut fören om 3 veckor.

Men med tanke på att veckorna bara flyger förbi så är vi snart där.

 

Sommaren på baksidan.