Felicia.
Publicerat den

Efter jobbet idag hoppade jag upp på cykeln och trampade snabbt iväg till Michan för att hälsa på Felicia. Och gud vilken söt liten bebis! Satt och höll i henne ganska länge medan hon sov, var så mysigt, ville knappt lämna tillbaka henne. I början är det lite smått läskigt att hålla i så små bebisar tycker jag, men när man väl sitter där försvinner det.

Hon fick ett kläd set som present. Dock är det lite förstort men det varar nog inte länge.

Åt förresten min första semla när jag var där, för året alltså, inte livet.

 

Efter att ha varit där har jag hunnit med att träna, laga mat för två dagar, städa köket och tvätta. Så nu blir det lugnt resten av kvällen, inte mycket kvar av den för ska sova snart.

 

 Superhelg.
Publicerat den

Jag vet inte hur många gånger i veckan jag tänker: Idag ska jag blogg, om det här och det där!

Men tyvärr så gör jag inte som min hjärna säger åt mig. Vilket låter väldigt märkligt. Får nog bättra mig, för jag vill ju, men är bara lat.

 

Har förresten haft en superhelg. Först kommer Adam och hjälper mig rensa ut kaosrummet med ett stort K. Sedan kommer hela familjen Jernberg och äter som tack. Så mycket att gosa med syskonbarnen. Och i söndags vaknar man av att man fått en ny lite systerdotter. Så verkligen en superhelg! På onsdag efter jobbet ska jag ner och hälsa på innan jag ska träna. Längtar!

 

 Längtar.
Publicerat den

Sen kväll på jobbet med APT, skönt att man har lite sovmorgon i morgon alla fall. Och snart är det helg dessutom vilket är ännu skönare. Då blir det finmiddag och rensning av kaosrummet som ska bli klädkammare (enligt mig i alla fall).

Roligt också att jag förmodligen blir moster igen i helgen. Längtar att få träffa den lilla filurren som gömmer sig där inne.

Nä, vet ni vad, nu har jag inte mycket vettigt för mig. Så dags att göra sig redo för sängen, läsa lite medan jag väntar på att Jesper kommer hem.

 

 17.2.2014.
Publicerat den

Vilken härlig vårdag det var idag, så här mitt i vintern.  Är verkligen inte helt fel att jobba på en uteinriktad förskola när vädret är så här. Längtar så mycket till den riktiga våren och sommaren.

Vi hade bara tre barn på min avdelning idag, så vi passade på att ta en promenad till en lekpark i närheten. På så sätt har jag hittat en ny och snabbare väg till jobbet, kommer spara hela fem min på den. Wohoo!

 

Ska försöka hitta en lämplig runda att springa också. Har ju Gånsta spåret nära men det är ännu närmare om jag hittar en precis utanför dörren. Längtar även till nästa månad för då ska jag skaffa nya löparskor. Tjoho!

 

Middag!

 Check.
Publicerat den

Nu har nästan hela veckan gått men kan börja med att berätta att jag nästan somnade på jobbet i måndags. På riktigt. Var helt slut efter helgen. Sena kvällar, massa bakande och städande tär på krafterna. Men det var värt det för firandet av Jesper blev lyckat.

 

Över till annat. Den senaste tiden har jag varit lite arg på mig själv. För nästan varje kväll när jag går och lägger mig så funderar jag på vad jag gjort under dagen (förutom att jobba och laga mat) och nästan alltid så har jag bara suttit vid datorn. Hela kvällen.

Så nu använder jag ett block. Skriver ner allt jag vill ha gjort på en vecka. Sen kan jag checka av allt jag gjort var eftersom. Och detta funkar för jag älskar att checka av listor, haha. Så förhoppningsvis är dom för lata dagarna över.

 

Kan nog påstå att detta är den godaste glutenfria kaka jag gjort/smakat.

 Går och går.
Publicerat den

Vad veckorna går fort hörrni. Det är redan februari och i morgon fyller min älskling 27 år. Så i morgon ska vi ut och äta på Vita Elefanten och sen gå på bio, Robocop blir det. Ska bli spännande att se, har ju sett originalet.

På lördag kommer Jespers familj och gamla grannar och fikar. Så har en hel del att gör på lördags morgon, ska ju baka och städas. Vilket jag tyvärr inte hunnit med tidigare i veckan. Men men, vad gör man? Liiite stress tar inte död på en.

 Nu ska jag packa upp lite böcker som legat och skräpat i en låda. Tjo!

 

 At it again.
Publicerat den

Jesper och jag har byggt ihop en tidig födelsedagspresent från hans föräldrar, en gigantisk hylla. Men det behövs en och nu får vi plats med ännu mer strunt saker. Hör förresten aldrig Jesper svära så mycket som när vi bygger ihop saker.

 

Min helg då, den var pretty great. I fredags var jag ute och åt med Ninni och Linnea, efter det blev det några drinkar. Hade riktigt skoj, fast var ganska trött.

Sen på Lördagen var Ninni och Adam snälla och körde runt mig så att jag kunde handla mattor och gardiner. Så nu ser det lite mysigare ut här hemma.

Söndag var en städardag rakt igenom. Inte mycket annat gjordes alls.

 

Och nu är det en ny vecka. Så ska dricka mitt te och sen läsa lite. Tjo!