Sallad.
Publicerat den

Saknar den extrema värmen som var här förra veckan, vill sola mer, jag som sällan blir brun redan som det är.

Idag gjorde jag en jättegod kycklingsallad till kvällsmat (Jesper ville inte ha konstigt nog). Kyckling med hallon och hoisinsås. Hackade i lite apelsin för sötma och hällde över lite äppelcidervinäger, dock glömde jag avokadon men det var gott ändå.
 
 SEMESTER!
Publicerat den

Äntligen semester! Första dagen har varit en väldigt lyckad dag också. Började med att åka och träna med Ninni, blev ben för min del. Hemma igen klippte jag gräsmattan och rensade lite ogräs mellan stenplattorna. Skulle behöva riktiga trädgårdsredskap, blir väl Coop Bygg imorgon och leta lite. Hann även sola lite innan Ninni kom och hämta mig och Jesper. Vi åkte ut till Lillkyrka och åt god mat och spelade kubb. Så första semester dagen får fem plus.

Imorgon blir det gymmet igen, förhoppningsvis lite mer solande och sen födelsedagsfika för Jespers lillasyster :)

 

 Ännu en dag.
Publicerat den

Denna vecka så har jag verkligen saknat mina p-piller. Vad mycket mer mensvärk jag har nu utan dom. Fick till och med gå hem från jobbet tidigare igår för att det var så jobbigt. Som tur hade jag fått en present av ett av barnen på jobbat, choklad(!), som jag satte i mig med gott samvete när jag kom hem. Fick även ett fint kaffe av samma barn. Sååååå någon som vill komma hem till mig och dricka fancy kaffe någon dag? Haha. Kanske inte gläder mig men andra.

 

Stängde förresten själv på jobbat idag och det är lite obehagligt. Små läskigt att gå runt i det stora huset och kolla alla dörrar själv. Börjar redan spridas spökhistorier om stället på jobbet, usch.