6 månader.
Publicerat den

Idag blir Dante hela 6 månader! Vad tiden går fort, känns som att jag säger det ofta, haha. Förstår verkligen alla föräldrar dom säger samma sak nu.

Igår var vi på BVC och Dante är nu 70cm och väger 7960gram. Så han börjar gå uppåt igen på viktkurvan vilket är bra, verkar som att portionen gröt har gjort sitt. Var en läkare där också som kollade hans leder mm och allt såg bra ut. Även om man inte misstänker att något är fel så är det alltid skönt att höra.

Nu ska jag förbereda gröt (med äpple och päron smak för vi firar ju faktiskt 6mån) och sen ta och väcka min sötnöt som verkligen tagit sovmorgon.

 "Kod för att importera min blogg till Nouw: 1166622652"

 En värld utanför bebisbubblan.
Publicerat den

Vad deprimerande att det redan börjar bli mörkt vid halv tre på dagarna. Men det hör ju hösten/vintern till, borde inte direkt bli förvånad över det längre. Men att investera i lite D-vitaminer vore ingen dålig idé

 

Idag har jag och Dante fikat på stan för första gången sen han kom till världen. Vi följde med syster Ninni och lilla Evelinn på stan och allt gick över all förväntan. Dante somna i vagnen när vi var på H&M, köpte julkläder till honom, där sov han tills vi kommit in på fiket och satt oss ner. Han vakna till och fick komma till bröstet direkt, sen var han ganska okej med att gå tillbaka till vagnen.

Så jag är stolt över min son, det ska nog kunna bli en fikare av honom också. Sen måste jag säga att det var underbart att komma ut bland folk och prata med en vuxen människa. Aah, livet som nybliven mamma. Om jag inte pratade högt för Dante (läs: mig själv)  om dagarna så hade jag blivit galen.