Date night, typ.
Publicerat den

Idag på eftermiddagen tog jag bussen ner till stan (orkar inte gå 2,5km längre, haha) och möte upp Jesper efter han slutat jobba. Vi gick till Vita Elefanten och åt, vilket alltid är lika gott. Vi äter alltid samma sak när vi är där också, variation- vad är det liksom?

 

Sen så träffade vi Jespers bror och hans kompisar och gick på bio. Vi såg den nya Avengers filmen.  Jesper har varit lite orolig att vi inte skulle hinna se den innan Dante kommer så han är nöjd nu. Filmen var verkligen bra, man kände inte alls att man satt där i 2 ½ timme. Är lite stolt över mig själv som inte behövde gå ut och kissa i mitten av filmen. Dock var någon vaken under hela filmen, säkert pga det höga ljudet, och sparkade på blåsan flera gånger.

 

När vi satt utanför bion så gick en tjej förbi och stirrade rakt på mig, hon försökte inte ens vara diskret. Plötsligt utbrast hon ”Gud, vilken fin jacka du har!” Blev lite chokad, trodde ju att jag hade något i ansiktet först, men hann tacka innan hon försvann. Härligt med sådana människor tycker jag. Vill också bli bättre på att ge främmade människor komplimanger.

 

Jackan är egentligen korall/rosa, inte orange som det ser ut här.

 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?