V.22
Publicerat den

Idag går jag in i vecka 22 (v21+0). Mår väldigt bra nu förutom att jag blir trött tidigare på kvällarna fortfarande. Kroppen känns mer osmidig och det är svårt ibland att ställa sig upp själv från soffan.

 

Börjar känna att jag kan äta allt, så har börjat lägga till grönsaker till måltiderna igen. Dock så gillar jag inte snabbnudlar, tacosfärs eller gulaschsoppa längre, tror det beror på att jag åt en hel del av det i början av graviditeten.

 

Dante är väldigt aktiv inne i magen. Känner av honom väldigt ofta, speciellt på kvällarna och morgonen. Han får in så pass hårda sparkar att det lätt går att känna utanpå magen. Inte så kul när dom sparkarna träffar kissblåsan, haha.

 

Kort och gott tycker jag att jag mår oförskämt bra och inte har mycket att klaga på.

 

 

 
Ninni

Fina magen. Längtar jättemykcet till Maj nu!URL:


Micha

Så fin :) har du moderkakan i bakvägg? Brukar vara lättare att känna sparkar då :)

Svar: Jag tror att barnmorskan på ultraljudet sa det, var så fascinerad av att kolla på skärmen så jag lyssnade inte så noga :P Men jag känner dom väldigt lätt.
IVitaSkorURL:


Sara

Åh du är så fin Cissi! <3 Det ska bli så mysigt när bebisen kommer! Så fort jag har klarat av första och andra veckan i skolan så måste vi ses! (Gissar att det kommer bli lite hektiskt och mycket nya intryck i början..)
Längtar efter dig kompis!
Kram Sara

Svar: Tack vad söt du har :) <3 Du kommer nog vara helt slut i början så förstår det. Bara att säga till när saker har lugnat ner sig :P Kramar!
IVitaSkorURL: http://sarasolsara.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?