V.32 (31+0)
Publicerat den

Lite nytt har hänt med kroppen den sista tiden. Jag har alltid haft naglar som växer ganska fort och är extremt hårda/starka, men nu växer dom ännu snabbare dock så har dom blivit jätteklena. Inge kul alls! Nu måste jag hålla dom kortklippta annars går dom bara av.

Vaknar väldigt lätt på nätterna nu också. Tydligen är det mina mammainstinkter som förbereders sig på att vakna när bebisen gråter på natten.  Fast nu vaknar jag till Jesper som sitter och spelar sent.

 

Jag och Jesper var till MVC idag och allt såg bra ut där. Magen växer som den ska. När barnmorskan mätte magen kände hon att bebisen fortfarande ligger på tvären.  Hon tyckte att han var lite taskig som inte ligger med huvudet neråt. Det börjar kännas lite jobbigt eller obekvämt att han ligger på tvären för han är ju typ över 40 cm nu. Inte så liten alltså.

 

Till vecka 35 måste han ligga med huvudet neråt annars får jag tid för att vända på honom. Och funkar inte det eller om han lägger sig på tvären igen bokar man in ett kejsarsnitt. Han har ju lite tid på sig och blir det kejsarsnitt, så visst är det lite tråkigt, men så länge han kommer till världen frisk utan komplikationer är jag nöjd.

 

 Ninni

Fina magen! Han vänder sig säkert, han har ju som du skrev ganska bra med tid att tänka över sitt beslut att ligga på tvären :P

Svar: Bäst för honom skulle jag vilja säga, har hört att att vända på dom inte ska vara så skönt :P
IVitaSkorURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?