V.39 (38+0)
Publicerat den

Ny ”tjockis” bild uppe då. Fast tror jag inte att magen växer så mycket mer nu, svårt att se i så fall. Just nu händer det inte så mycket nytt med mig. Tror att det är sömnen som påverkas mest. Ibland har jag nätter där jag vaknar mitt i och inte kan somna om på en timme och bara ligger vaken. Ibland så sover jag så pass bra att jag vaknar att jag är kissnödig men orkar inte gå upp för det ens och somnar om, men då vaknar jag mycket tidigare sen.

 

Kroppen känns ganska tung neråt nu, bästa sättet att beskriva det på är att hela underlivet värker och ibland har jag svårt att ens lyfta upp benen i soffan, haha.  Är väldigt smidig…

Värst är det om jag har gått mycket. Men idag var jag på en promenad med mamma och hennes valpar och det känns faktiskt bra. Somnade dock i soffan en stund efteråt.

 

Såg förresten i min kalender att jag inte hade tänkt gå på mammaledighet fören nu i Maj. Att det var planen från början. Vet inte hur jag trodde att jag skulle orka det. Tackar gudarna för gravidpenning!

 

Håret växer som ogräs nu så har redan mycket utväxt... :(

 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?